maatwerk is vakwerk

Ik ben Stephan de Ridder oprichter van Steelwood technic & design. Met ruim 15 jaar ervaring in de metaalsector en machinebouw ben ik me gaan specialiseren in het produceren van ambachtelijke meubels. Mijn passie is het maken van stalen en aluminium deuren, trappen, trapleuningen en houten meubels in combinatie met staal.

Steelwood Design Kwaliteit, maatwerk & ambacht

Door de combinatie van staal, Europees eiken hout en hoogwaardig handwerk wordt uw meubel of deur met ambacht geproduceerd tot een mooi industriële look. Uw interieur kan geheel worden verzorgd door Steelwood. De meubels worden in samenspraak met u ontworpen en vervolgens gemaakt in eigen werkplaats. Uiteindelijk worden de meubels geleverd en geplaatst bij u thuis of bedrijf.

Steelwood staat ook klaar voor u om onderhoud, reparaties en revisie te verrichten aan uw complete machinepark op locatie of eigen werkplaats.Van productiesystemen en installaties, pompen tot werktuigmachines voor metaal en industrie. Van kleine reparaties tot volledige onderhoud en revisies maar ook voor het samenstellen van constructiewerk, laswerkzaamheden en draai/frees werkzaamheden

 

stephan de ridder

"

interior designer // eigenaar

stephan de Ridder

Meubels op maat laten maken brengt ook een beetje spanning met zich mee. Worden de meubels precies zo als je in gedachten hebt? Klopt het plaatje wat je in je hoofd hebt straks met de werkelijkheid?

 

Het mooiste aan mijn werk vind ik daarom altijd de tevredenheid en opluchting in iemand zijn blik na het afronden van een klus. 

Specialist in

Dubbele Deuren

Specialist in

Houten en Stalen meubels

Specialist in

Taatsdeuren