over steelwood

design en

techniek

Ik ben Stephan de Ridder oprichter van Steelwood technic & design. Met ruim 15 jaar ervaring in de metaalsector en machinebouw ben ik me gaan specialiseren in het produceren van ambachtelijke meubels. Mijn passie is het maken van stalen en aluminium deuren, trappen, trapleuningen en houten meubels in combinatie met staal.

Steelwood technic & design is begin 2020 opgericht. Steelwood technic & design is een vervolg op mijn vorige bedrijf met een gedeeld partnerschap. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om mijn passie individueel voort te zetten onder de naam Steelwood technic & design regio ‘s-Hertogenbosch.

Je kunt bij mij terecht voor ambachtelijke kwaliteitsmeubelen op maat evenals onderhoud, reparaties en revisie aan uw complete machinepark op locatie of in eigen werkplaats.

 

Steelwood design staat voor kwaliteit, maatwerk en ambacht

Door de combinatie van staal, Europees eiken hout en hoogwaardig handwerk wordt uw meubel of deur met ambacht geproduceerd tot een mooi industriële look. Uw interieur kan geheel worden verzorgd door Steelwood. De meubels worden in samenspraak met u ontworpen en vervolgens gemaakt in eigen werkplaats. Uiteindelijk worden de meubels geleverd en geplaatst bij u thuis of bedrijf.

 

Steelwood techniek

Steelwood staat ook klaar voor u om onderhoud, reparaties en revisie te verrichten aan uw complete machinepark op locatie of eigen werkplaats.

Van productiesystemen en installaties, pompen tot werktuigmachines voor metaal en industrie. Van kleine reparaties tot volledige onderhoud en revisies maar ook voor het samenstellen van constructiewerk, laswerkzaamheden en draai/frees werkzaamheden

maatwerk?

neem contact met ons op
voor de mogelijkheden

Factuuradres

Wateringen 225

5236 SN  ‘s-Hertogenbosch

Afleveradres/werkplaats

Siloweg 686

5222 BM  ‘s-Hertogenbosch

© Copyright Steelwood-TD 2020 KVK nummer 77652746