We Love Design

Creativiteit en vakmanschap komen samen bij de creatie van onze stalen deuren en meubels. Bij Steelwood is (bijna) alles mogelijk. Jij bedenkt en wij creëren. Datgeen wat wij het liefste doen. Bekijk hieronder onze diensten.

interior
design

Wat We Doen

stalen deuren

Wil je graag een op maat gemaakte stalen deur? Dan ben je bij Steelwood aan het juiste adres. Hiervoven vind je enkele voorbeelden van de stalen deuren die wij gemaakt hebben, maar alle designs zijn mogelijk. Zo hebben wij veel ervaring in het maken van enkele deuren, maar ook dubbele deuren en schuifdeuren.

Aluminium deuren

Naast stalen deuren is het ook mogelijk om door ons een aluminium deur te laten maken. Net als staal is aluminium een duurzaam product, wat jarenlang mee gaat.

 

Een voordeel van aluminium ten opzichte van staal is dat het een veel lichter materiaal is. Hierdoor zijn de deuren ook lichter in gebruik en passen ze vaak in bestaande deurkozijnen. 

Stalen trapleuning

Wil jij jouw trap voorzien van een stalen trapleuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag bij je langs om jouw trap op te meten en je te adviseren over de mogelijkheden.

Stalen en houten meubels op maat

Heb jij een meubel gezien, maar is deze niet verkrijgbaar in de juiste maat? Geen probleem! Wij hebben jarenlange ervaring in het op maat maken van diverse meubels. Denk aan kasten, tv-meubels, tafels, badkamermeubels etc.

"Wat jij ook kan bedenken, wij maken het!"
Stephan De Ridder
Oprichter Steelwood